Aanbouw Makkum (2018)

Geplaatst in Nieuwbouw, Verbouw

Aan de zijkant van deze woning mochten we een aanbouw neerzetten die gedeeltelijk de tuin insteekt.

Wens van de opdrachtgever. De eigenaren van deze woning in Makkum wilden beneden een slaap- en badkamer hebben in een nieuw aangebouwd gedeelte. Half naast de woning, zodat er een ruime doorgang binnendoor zou komen. De aanbouw steekt een  stuk de tuin in, zodat er vanuit de slaapkamer zicht op het groen is.

Onze uitdaging. Als eerste hebben we voorbereidingen getroffen en de fundering gestort. Daarna konden we de vloer plaatsen. Vanaf dat moment hadden we een strakke planning te hanteren: binnen één week wilde de opdrachtgever dat de wanden stonden en dat het dak wind- en waterdicht zou zijn. Gelukkig beschikken we over een ruime werkplaats waar we de houtskeletwanden al klaar konden maken, terwijl anderen de fundering en vloer deden.

Het resultaat. Met deze slimme aanbouw hebben de eigenaren een ruime slaap- en badkamer erbij gekregen op de begane grond. Deze woning is daarmee direct levensbestendig gemaakt.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest