Aanbouw Witmarsum (2017)

Geplaatst in Nieuwbouw, Verbouw

De opdrachtgevers wilden de aanbouw aan hun woning moderniseren.

Wens van de opdrachtgever. Achter een hoekwoning in Witmarsum mochten we nieuwe gevelbekleding aanbrengen op een bestaande aanbouw. Aan de buitenkant moest deze aanbouw één geheel lijken, maar binnenin is het gedeelte tegen de woning aan een bijkeuken en is het achterste gedeelte een schuur.

Onze uitdaging. In nauw overleg met de opdrachtgevers hebben we de gemoderniseerd. De houten gevelbekleding geeft de aanbouw een eigentijds en stoer uiterlijk. Daarnaast is deze gevelbekleding onderhoudsarm.

Het resultaat. De aanbouw is één geheel en de toegang tot het schuurgedeelte achterin is er bijna onzichtbaar in verwerkt. De bijkeuken is voorzien van een raam, zodat daar daglicht naar binnen kan vallen.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest