Almere nieuwbouw (2018)

Geplaatst in Nieuwbouw

In Almere hebben we een nieuwe woning gezet.

Wens van de opdrachtgever. De eigenaren konden in een landelijke omgeving een kavel bemachtigen. Ze wilden een woning die past bij dit gebied en ze kozen voor een schuurwoning. De woning is daarom geheel opgetrokken uit hout-skelet met houten gevelbekleding. Van buiten doet het denken aan een authentieke schuur. Door de vorm heeft de woning veel binnenruimte.

Onze uitdaging. In de fabriek zijn alle elementen vooraf klaargemaakt. Wij wilden binnen een week de woning wind- en waterdicht hebben. Binnen 3 dagen stonden de wanden, lagen de vloeren erin, zat het dak erop en hadden we de gevelbekleding aangebracht. Een supersnel bouwproject!

Het resultaat. De woning past goed in de landelijke omgeving en valt op tussen de andere bebouwing. De afwerking maakt dat het een zeer onderhoudsvriendelijk pand is, waarin de eigenaren vooral kunnen genieten van het woongenot.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest