Bouwvergunning (2016)

Geplaatst in Diensten

Bouwen is gedoe, verbouwen zorgt voor stof en het verkrijgen van een bouwvergunning is een lijdensweg. Er zijn redenen genoeg om niet te bouwen en niet te verbouwen. Met een goede aannemer is bouwen juist een feest. Bij een eerste gesprek, nadat toch besloten is te gaan verbouwen, horen we de redenen hiervoor maar al te vaak. Daarnaast gaat het gesprek regelmatig over constructieve problemen: moet er geheid worden, kan er wel een naadloze aansluiting komen met de uitbouw is onze wens wel te realiseren. Het antwoord van Hofstra Bouw is eenvoudig: alles kan en voor elke constructieve vraag bestaat een antwoord. Zet uw wens voorop en wij realiseren uw wens in overleg met u.

Uw wens vertalen we in een plan dat we indienen bij de gemeente waar u woont. Wij kennen de eisen die aan plannen worden gesteld en wij zorgen ervoor dat alleen complete plannen worden ingediend. Onderdeel van het plan is het ontwerp voor binnen en buiten. Dan moet duidelijk worden hoe het met de grond zit via een bodemonderzoek, hoe de bouw of verbouwing er binnen en buiten uit gaat zien, hoe het zit met de lichtinval, wat de isolatiewaarde is van het nieuw te bouwen gedeelte, hoe het zit met de brandveiligheid en welke constructieve berekeningen er zijn gemaakt. Hofstra Bouw loodst u door het gehele proces en traject en dient de aanvraag voor u in wanneer u dat wil. Alles dat te maken heeft met het verkrijgen van een bouwvergunning kunnen we voor u verzorgen.

Dat doen we ook bij nieuwbouw op een vrije kavel. Zie je een kavel en heb je bouwplannen, zoek dan een aannemer op. Wij zorgen ervoor dat we weten wat de kaveleisen zijn. Wij begeleiden u het gehele traject. Allereerst is er een ontwerp nodig dat voldoet aan uw wensen. Bij ons krijgt u daar zo nodig een 3D-ontwerp bij. Daarna volgt een planologische toets. Vervolgens maken we de constructieve berekeningen en komen we een prijs overeen. We doen een bouwaanvraag en begeleiden de toetsing door hûs en hiem voor het verkrijgen van een bouwvergunning. Wanneer alle plannen goedgekeurd zijn en helemaal voldoen aan uw wensen, starten we met de bouw. Tijdens de bouw kunnen uw wensen veranderen. Wacht dan niet en neem meteen contact met ons op, zodat we uw wensen nog in het plan kunnen inpassen.

Heeft u een (nieuw)bouwwens, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Facebooktwitterpinterest