Bovenverdieping Pingjum

Geplaatst in Verbouw

De indeling van de bovenverdieping paste niet meer bij de veranderde woonsituatie.

Wens van de opdrachtgever. De indeling van de bovenverdieping beviel niet meer. De slaapkamers waren niet groot genoeg, de badkamer was aan vernieuwing toe en de verdieping was slecht geïsoleerd.

Onze uitdaging. We hebben de gehele bovenverdieping eerst leeggehaald en vervolgens opnieuw ingedeeld. Er zijn nu twee ruimere slaapkamers gemaakt, zodat de groter wordende dochter straks op haar kamer huiswerk kan maken. De badkamer is ruimer en weer van deze tijd. Daarnaast hebben we alles voorzien van isolatie, zodat er geen warmte meer verdwijnt via het dak.

Het resultaat. De bovenverdieping zelf is niet groter geworden, maar het gevoel is dat ze veel ruimer is geworden. De nieuwe dakramen die voor extra daglicht zorgen, dragen daar zeker aan bij. Daarnaast is alles nu strak afgewerkt en ook dat geeft een veel ruimer gevoel.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest