Compleet moderniseren woning Bolsward (2018)

Geplaatst in Modernisering, Verbouw

In Bolsward gaan we deze karakteristieke woning compleet moderniseren.

Wens van de opdrachtgever. Deze bijzonder en karakteristiek vormgegeven woning bevatte al aardig wat binnenruimte. De eigenaren wilden de keuken anders indelen en wilden de keuken uitbreiden. Wij mochten niet alleen de modernisering binnen verzorgen, maar ook de nieuwe aanbouw plaatsen.

Onze uitdaging. Dit project zorgde ervoor dat we op vele plekken tegelijk in de woning aan het werk waren. Planning was een belangrijk item, naast zo weinig mogelijk het leven in de woning verstoren. Allereerst hebben we overbodige wanden en muren in de keuken verwijderd. Vervolgens hebben we de fundering voor de aanbouw gelegd. Waar eerst een vrije tuinhoek zat, hebben we nu de aanbouw geplaatst. Op zo’n manier dat het karakteristieke uiterlijk van de woning in tact is gebleven.

Het resultaat. De keuken is dankzij de verbouwing binnen én de extra ruimte die door de aanbouw is ontstaan, enorm ruim geworden. Een reuze leefkeuken is het resultaat met riant uitzocht naar de tuin.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest