Coördinatie bouw kantoren Lemmer (2009-nu)

Geplaatst in Coördinatie

Voor IJB-groep uit Lemmer coördineren we de laatste jaren verschillende bouwprojecten. De samenwerking met deze groep is in 2009 begonnen.

Wens van de opdrachtgever. De IJB-groep is specialist in het maken van heipalen en beton. Zij hadden de opdracht gekregen drie loodsen te bouwen van ieder 80 bij 25 meter. Een groot project waarvoor ze een bouwbedrijf zochten om de gehele klus in goede banen te leiden.

Onze bouwuitdaging. De grootste uitdaging bestond bij dit project uit planning, logistiek en het kiezen van de juiste onderaannemers. Puur de coördinatie dus. Om de kosten laag te houden moesten alle werkzaamheden goed op elkaar aansluiten en mocht er nooit iemand stil staan. Voor het timmerwerk konden we ook ons eigen bouwteam inzetten, zodat we ook tijdens de bouw op vele plekken goed zicht hadden op de kwaliteit van de uitvoering.

Het resultaat. Wij hebben laten zien dat we de coördinatie van grote projecten aankunnen met een klein team. Het resultaat: drie mooie loodsen, die binnen de afgesproken planning en binnen het beschikbare budget zijn gerealiseerd.

Facebooktwitterpinterest