Klassieke serre Appelscha (2017)

Geplaatst in Nieuwbouw

Wij hebben een aantal serres gebouwd in klassieke stijl. Blijkbaar zijn wij daarin vrij uniek; wanneer woningeigenaren online zoeken naar klassieke serre komen ze steevast uit bij Hofstra Bouw.

Wens van de opdrachtgever. In 2000 realiseerden we onze eerste serre met klassieke uitstraling. Daarvoor hebben we alle maten exact uitgerekend, zodat de serre goed in verhouding zou zijn. De eigenaar van deze woning was zeer gecharmeerd van onze klassieke serres die we in het verleden hebben gebouwd en ook aan de woning in Appelscha mochten we een serre in klassieke stijl bouwen.

Onze uitdaging. We weten wat de verhoudingen moeten zijn voor een klassieke serre, maar elke serre is uniek. In Appelscha hebben we een variant toegepast, een serre met een schuifpui op de lange zijde. Vooraf hebben we alle maten exact opgenomen en verschillende onderdelen zijn kant-en-klaar aangeleverd.

Het resultaat. Het licht dat een serre in een woning brengt, is elke keer weer een aangename verrassing. De woning wordt niet alleen groter, maar de hele sfeer in huis wordt vriendelijker door de serre.

Facebooktwitterpinterest