Kleine klussen (2014)

Geplaatst in Verbouw

Ons aanneembedrijf doet niet alleen grote verbouwingen en nieuwbouwprojecten. Ook voor kleinere klussen kunt u bij ons terecht.

Wens van de opdrachtgever. In Witmarsum waren twee woningeigenaren die een kleine ingreep aan hun woning wensten. Bij de ene woning was de wens een gedeelte ervan te voorzien van een houten gevelbekleding. De eigenaar van de andere woning wilde graag een rotte deurstijl laten vervangen door Hofstra Bouw.

Onze uitdaging. Alles wat wij maken doen we met vakmanschap. Klein of groot, wij hebben er enorm veel plezier aan om de klant te helpen en tevreden te stellen. Het maken van een houten gevelbekleding, overlappende rabatdelen die er uitzien als geteerde planken, is een mooie klus, omdat de woning er zichtbaar door veranderd. De achtergevel en een stukje van de zijgevel hebben we bekleed en woning krijgt meteen een luxere uitstraling.
Het vervangen van een rotte deurstijl is voor ons een klus van één dag. In de werkplaats maken we de stijl klaar en ter plaatse maken we hem precies passend. In dit geval moesten we meteen een aantal raampjes vervangen en afkitten. Mooi om te doen, omdat we ook hier ons vakmanschap voor in moeten zetten.

Het resultaat. Een gevel die er fraaier uitziet en alleen daardoor al meer woongenot oplevert. En, een nieuwe, stevige deurstijl, waarmee het pand er weer netter uit is komen te zien. En, voor ons heel belangrijk, twee uitermate tevreden klanten.

Facebooktwitterpinterest