Meer ruimte met een dakkapel (2016)

Geplaatst in Diensten

De allereerste vraag die Hofstra Bouw u stelt als u het bouwbedrijf een dakkapel wilt laten maken, is: “Waarom een dakkapel?” “Waarom daar?” Dat klinkt vervelend wanneer u net heeft besloten dat u meer ruimte met een dakkapel wilt, maar u heeft maar één keer de kans de juiste beslissing te nemen. Neem Hofstra Bouw mee naar uw bovenverdieping, laat de constructie van uw dak zien en vertel hoe de zon om het huis heen draait en u krijgt een verrassende oplossing aangedragen.

Wanneer u nu en aantal dakramen in de kap heeft voor extra daglicht, dan zou het best zo kunnen zijn dat Hofstra Bouw u adviseert een gedeelte van het dak juist dicht te maken. Het gedeelte van uw dak dat op het zuiden ligt, is misschien wel veel beter in te zetten voor energie uit zonnepanelen. Hofstra Bouw kijkt met u naar het gehele dak en naar de totale mogelijkheden voor extra daglicht en extra ruimte op de bovenverdieping. Een combinatie van dakramen en een dakkapel kan voordeliger zijn en toch tegemoet komen aan wat u wenst.

Wanneer Hofstra Bouw uw dakkapel mag plaatsen, kijken we meteen naar de staat van het gehele dak. Het eerste dat slijt zijn uw dakpannen. Zijn die poreus, dan is vervangen verstandig. Bij oude huizen kunnen panlatten niet meer stevig genoeg zijn. Als het dak dan toch onder handen wordt genomen, is het vervangen van de panlatten een goede keus.

Hofstra Bouw onderzoekt niet alleen de technische staat van uw dak. We bekijken de gehele woning en adviseren dan ook esthetisch over de grootte, vorm en plaats van de dakkapel. Een all round bouwbedrijf plaats vervolgens niet alleen de dakkapel op maat, maar kan ook de afwerking binnen verzorgen. Bij Hofstra Bouw heeft u natuurlijk de vrije keus qua materiaal en vorm en krijgt u het advies over duurzaam verbouwen er gratis bij. Hofstra Bouw heeft ruime ervaring in het toepassen van duurzame materialen en weet eveneens uit ervaring hoe uw woning optimaal kan worden geïsoleerd.

Vraag Hofstra Bouw vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een dakkapel en laat u verrassen.

Facebooktwitterpinterest