Nieuwbouw ’t Zand Witmarsum (2018 actueel)

Geplaatst in Nieuwbouw

Nog even en we starten met de nieuwbouw van deze twee geschakelde woning aan ’t Zand in Witmarsum. Een unieke locatie met vrij zicht over de Witmarsumer vaart richting Bolsward.

Wens van de opdrachtgever. Eén van de twee woningen is verkocht (de woning het dichtst bij Aylva State). De eigenaren hiervan wilden een energieneutrale woning met een moderne uitstraling. We gebruiken veel hout, een donkere steen en zeer gladde dakpannen. Op de pannen komen aan de zonkant zonnepanelen voor het opwekken van eigen energie. De verkochte woning krijgt een woon-werkfunctie. Hierdoor wordt de woonkamer iets kleiner, maar kan er op de benedenverdieping wel een werkruimte worden gerealiseerd.

Onze uitdaging. We bouwen de verkochte woning in nauwe samenwerking met de eigenaren. Installatiewerk en het afbouwen binnen voeren ze grotendeels zelf uit. De tweede woning bouwen we in eigen beheer. Het is zaak dat we de werkzaamheden goed op elkaar afstemmen.

Wil je wonen op één van de mooiste plekken in Witmarsum, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen graag de mogelijkheden met je door.

Het resultaat. We kennen het resultaat alleen in 3D. Dat ziet er prachtig uit. We weten uit ervaring dat de werkelijkheid minstens zo mooi zal zijn. Dit jaar nog is Witmarsum twee geschakelde woningen rijker, midden in het centrum. Ze zullen een mooi geheel vormen met de oude woning aan de ene kant en Aylva State aan de andere kant.

Facebooktwitterpinterest