Nieuwe gevelbekleding Hieslum (2015)

Geplaatst in Verbouw

Zorg- en leerbedrijf Op ‘e Timpe in Hieslum heeft ons aanneembedrijf gevraagd de gevel aan de achterzijde te bekleden.

Wens van de opdrachtgever. Zorg- en leerbedrijf Op ‘e Timpe begeleidt mensen met een beperking en biedt hen werk, zodat ze kunnen integreren in onze maatschappij. Een deel van het werk bestaat uit het opknappen van het bedrijf zelf. Tezamen met de medewerkers is er al enorm veel werk verzet, maar voor het bekleden van de achtergevel heeft Op ‘e Timpe ons gevraagd dat uit te voeren. In nauw overleg zijn we tot een voorstel gekomen waardoor het pand aan de achterzijde nog beter tot zijn recht komt. De eigenaren van Op ‘e Timpe stonden open voor onze ideeën. zodat er een nog beter plan uitgekomen is.

Onze uitdaging. Stap voor stap wordt Op ‘e Timpe steeds mooier. Wij zijn vereerd een bijdrage te mogen leveren aan het verbeteren van dit bijzondere zorg- en leerbedrijf. Aan de achterzijde hebben de medewerkers zelf al nieuwe kozijnen, deurposten en schuurdeuren geplaatst. Wij mochten in de stijl die is gekozen nieuwe gevelbekleding de achterzijde aanbrengen: zwart geverfde verticale planken. Een bijzonder project.

Het resultaat. Buitenom is het zorg- en leerbedrijf nu bijna helemaal in het nieuw gestoken en vormt het pand weer een eenheid. Wanneer de gehele verbouwing klaar is, kunnen de begeleiders en medewerkers er optimaal aan de slag.

Facebooktwitterpinterest