Strandbar Thuishaven (2019)

Geplaatst in Modernisering

Wens van de opdrachtgever.
Het Badhûs in Makkum is recentelijk voorzien van nieuwe, jonge eigenaren. De huidige eigenaren hebben eerst zelf in het Badhûs gewerkt alvorens ze het ondernemers pad zijn gaan bewandelen. Bij aankoop van het Badhûs was het interieur door de jaren verouderd en daarmee gedateerd. De wens van de klant was om het pand de look te geven van een strandbar anno 2019. Dit moest gerealiseerd worden met het vernieuwen van het complete interieur (tafels, stoelen, banken, bar etc.), waarbij Hofstrabouw het maken van de tafels, banken en het renoveren van de bar voor haar rekening zou nemen.

Onze uitdaging.
Maat- en handwerk betaalbaar houden was de uitdaging. Alle materialen zijn zorgvuldig uitgezocht om de mooiste eindproducten te kunnen realiseren. Daarnaast moest er snel gewerkt worden aangezien het pand maar vier weken gesloten was. De houtbewerking heeft in de werkplaats plaats gevonden waardoor er op locatie alleen geassembleerd hoefde te worden. Hierdoor konden overige werkzaamheden in het pand, zoals schilderen, moeiteloos voortgezet worden. Gunstig, in het kader van tijd.

Het resultaat.
De bar is compleet gerenoveerd. We hebben 68 handgemaakte eikenhouten tafels geleverd en daarnaast het pand voorzien van vele loungebanken. Met de nieuwe naam ‘Strandbar Thuishaven’ is de locatie weer helemaal klaar voor vele nieuwe zonnige zomers.  Het is zonder meer een locatie welke het bezoeken waard is.

 

Facebooktwitterpinterest