Vakantiewoning Makkum (2017)

Geplaatst in Verbouw

Deze vakantiewoning in Makkum staat aan de rand van het IJsselmeer. Jammer dat de vakantievierders vanuit de woning geen uitzicht op meer hadden.

Wens van de opdrachtgever. De opdrachtgever wilde vanuit zijn vakantiewoning riant zicht op het IJsselmeer hebben. Een tussenmuur wilde hij ook verwijderd hebben en het kleine raam, moesten we vervangen door een glaspui van de vloer tot aan het plafond.

Onze uitdaging. Vooraf hebben we tekeningen gemaakt waarop duidelijk te zien was wat het eindresultaat zou gaan worden. De glaspui loopt van vloer tot pafond, niet alleen aan de voorzijde, maar ook aan de zijkant. Deze constructie kennen we goed, maar de uitdaging is telkens toch weer groot.

Het resultaat. De eigenaar kan straks zowel op het bestaande balkon met terras over het IJsselmeer uitkijken als ook van binnenuit. Deze vakantiewoning heeft nu niet alleen een prachtig uitzicht, maar is daarnaast ook veel lichter en vriendelijker geworden. Heerlijk genieten!

Facebooktwittergoogle_pluspinterest