Woning uitbouwen (2016)

Geplaatst in Diensten

Hofstra Bouw krijgt steeds vaker de vraag of een woning uitbouwen ook mogelijk is. De eigenaren die ons de opdracht hebben gegeven in de afgelopen jaren, reageren bijna allemaal hetzelfde: “Ik had nooit gedacht dat de uitbouw van drie meter zoveel ruimte extra zou opleveren. Ons huis lijkt wel twee keer zo groot.”

Hofstra Bouw heeft veel ervaring met alle mogelijk vormen van extra ruimte creëren. Het uitbouwen van een woning door de achtergevel naar achteren te verplaatsen, kent voor ons geen geheimen. Veel woningeigenaren zien toch wel op tegen zo’n ingreep. Hoe moet dat dan constructief? Krijgen we dan een naad in het plafond en zien we precies waar het nieuwe gedeelte aansluit op het oude? Kunnen we wel in ons huis blijven tijdens de verbouwing? Allemaal vragen die er te vaak toe leiden dat de woning uitbouwen achterwege blijft.

Maak gebruik van de ervaring van Hofstra Bouw en neem al in de fase van overwegen, van een idee contact met ons op. Wij helpen u graag met het formuleren wat uw wensen precies zijn, want voor elke wens is een oplossing. Enige tijd geleden wilden woningeigenaren hun moderne vrijstaande huis vier meter uitbreiden aan de achterzijde. Zij hadden te horen gekregen dat de steunbalk die dan op de plaats zou komen van de oude achtergevel in het zicht moest blijven. Een strak plafond zonder naden was niet mogelijk. Bij Hofstra Bouw weten we dat dat wel kan, een strak plafond. Naast de verrassende oplossingen die Hofstra Bouw kan bieden, onderzoeken we ook hoe het nieuwe constructief het beste aan kan sluiten bij het oude. We kijken naar de fundering die nodig is en hoe het zit met naastgelegen panden. Wanneer duidelijk is wat uw wensen zijn bij het uitbouwen van uw woning en wat er technisch mogelijk is, komt Hofstra Bouw met een ontwerp. Wanneer u dat wilt maakt Hofstra Bouw niet alleen een ontwerp voor de optimale manier van verbouwen, maar geven we ook een alternatief. Natuurlijk kan Hofstra Bouw in 3D vooraf laten zien wat het resultaat kan zijn van uw woning uitbouwen. In het advies is meteen meegenomen wat goed is wanneer u uw woning ooit zou willen verkopen. Hofstra Bouw denkt vooruit en geeft u daarover advies.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden die bij uw wensen passen.

Facebooktwitterpinterest