Badkamer (2016)

Geplaatst in Diensten

Hofstra Bouw heeft veel ervaring in het moderniseren van badkamers. Bij veel van onze klanten hebben we een inloopdouche gecreëerd. Wanneer blijkt dat een bad weinig tot niet wordt gebruikt, dan kunt u overwegen op die plaats een sauna te laten inbouwen. Wij slagen erin de indeling van uw badkamer efficiënter te maken.

De keuze van materialen, zoals vloer- en wandtegels blijkt soms lastig te zijn. Wanneer u wilt dat wij u ondersteunen bij het uitzoeken van materialen voor uw badkamer, dan doen wij dat graag. Ook minder voor de hand liggende materialen hebben wij regelmatig verwerkt in badkamers. Wat dacht u van linoleum op de vloer en de wanden. Een mooie oplossing wanneer u niet van tegels houdt.

Onlangs mochten wij een badkamer geheel opnieuw indelen en bouwen. We kozen in overleg met de eigenaren voor een bijzonder wastafelmeubel: een houten boomstamplank waarop we twee ‘zevende’ wastafels hebben gemonteerd. Het robuuste van het hout hebben we terug laten komen in de wand er tegenover.

Naast het aanpassen van uw badkamer aan de moderne tijd, kunnen we ook badkamers voorzien van extra hulpmiddelen, zodat iemand langer thuis kan blijven wonen. Denk daarbij aan extra steunen en handgrepen, maar ook aan een verhoogd toilet en een drempelloze instap voor de douche.

Zoek u inspiratie en kwaliteit, neem dan gerust contact met ons op.

Facebooktwitterpinterest