Nieuwe keuken Harlingen (2016)

Geplaatst in Verbouw

Vijf jaar geleden hebben we bij deze eigenaren al het dak mogen vervangen. Nu wilden ze graag een nieuwe keuken.

Wens van de opdrachtgever. De keuken hadden ze al 38 jaar in gebruik. Goed op gepast dus, wanneer die zo lang meegaat. Toch wilden ze wat nieuws en dan ga je nadenken over meer dan alleen een nieuwe keuken. Ze vonden de bestaande toch te klein en besloten dat de uitbouw wel groter mocht worden. Van 3 meter bij 2,90 meter maakten we een uitbouw met de afmetingen van 4,13 bij 3,05 meter. Dat lijkt een klein verschil, maar niks is minder waar.

Onze uitdaging. Een keuken heb je elke dag nodig, dus deze opdracht moesten we in hoog tempo uitvoeren. De opdrachtgever wilde zo veel mogelijk ruimte binnen hebben, maar de buitenmuren moesten toch voldoen aan de wettelijke isolatienormen. De opdrachtgever is zelf kundig in het bouwvak, hij volgde onze verrichtingen op de voet.

Het resultaat. We zijn net begonnen, maar we twijfelen er niet aan dat het weer een mooie uitbouw gaat opleveren. Wanneer deze opdracht is voltooid, kunnen we de reactie van de opdrachtgever daarop hier melden. Volg de verbouwing op onze Facebook pagina.

Facebooktwitterpinterest