Vacature: Hofstra Bouw zoekt een ervaren en allround collega

Hofstra Bouw appartement in boerderij Makkum 10

Het team van Hofstra Bouw zoekt een ervaren en allround collega

Hofstra Bouw is specialist in het bouwen en verbouwen van woningen voor particulieren. Kwaliteit, klantvriendelijkheid, tevreden klanten en snelheid staan centraal. We werken nauw samen met de eigenaar van de woning en een architect. Deze samenwerking leidt tot bijzondere ontwerpen en innovatieve bouwoplossingen. We hebben oog voor vorm en detail.

Wie zoeken we?
Als nieuwe collega ben je ervaren en allround. Je voelt je thuis bij het verbouwen van particuliere woningen, je kunt nieuwe woningen vanaf de grond opbouwen en je bent een aanpakker.
Je kunt goed met klanten omgaan en bent communicatief vaardig. Je levert kwaliteit, je werkt precies, hebt oog voor detail, bent flexibel en je bent snel.

Wat bieden wij?
Hofstra Bouw bestaat uit een vast team van 4 mensen. Bij ons is ruimte voor eigen inbreng en eigen ideeën. Je werkt van begin tot eind aan een project. Je komt zo in aanraking met alle facetten van de bouw. Het werk is zeer afwisselend en elke werkdag is anders. Het gaat om een fulltime baan van 40 uur per week.

Wil jij graag deel uitmaken van het bouwteam van Hofstra Bouw, stuur dan je motivatie en CV naar info@hofstrabouw.nl, ter attentie van Sybren Hofstra. Wil je meer weten over de functie, neem dan even contact met ons op.

www.hofstrabouw.nl
@hofstrabouwwitmarsum
Gysbert Japiksweg 53, 8748 CL Witmarsum

Facebooktwitterpinterest