Over ons

Hofstra Bouw heeft inmiddels ruim 30 jaar ervaring in het bouwen en verbouwen van particuliere woningen. Met een vast team van vijf mensen zijn we goed op elkaar ingespeeld, zodat we kwaliteit en snelheid kunnen leveren. Klanten zijn zeer tevreden over ons, zo blijkt uit de praktijk.

Uw wens staat centraal
Onze specialiteit is het bouwen en verbouwen van woningen voor particulieren. Alle facetten die daarbij komen kijken zijn we tegengekomen. We werken altijd nauw samen met de eigenaar van de woning en met de architect. De wensen van eigenaar en architect staan voor ons centraal, daar schikken wij ons naar. Daarnaast horen we van veel klanten terug dat we als aanneembedrijf een goed gevoel voor esthetiek hebben met aandacht voor details, flexibel zijn en creatieve constructieve oplossingen bedenken om de wensen van de eigenaar en architect in te kunnen vullen. Met wijzigingen gedurende de bouw zijn wij zeer bekend en uit de praktijk blijkt dat we die altijd goed kunnen inpassen. We zijn streng in het leveren van kwaliteit en flexibel in het vervullen van de wens van de klant.

Tevreden klanten
Het vaste team van vijf mensen zorgt ervoor dat we goed op elkaar zijn ingespeeld, zodat we snel kunnen werken en hoge kwaliteit leveren. De klanttevredenheid is zeer groot; veruit de meeste klanten vragen ons opnieuw wanneer ze een nieuwe klus voor een verbouwing hebben. Niet alleen onze hoge kwaliteitsstandaard zorgt voor herhalingsopdrachten, maar ook het goede en prettige contact tussen ons, de eigenaar en de architect. Dat vinden niet alleen wij, maar dat is ook wat we terughoren van onze klanten.

All round
Hofstra Bouw is geen onbekend in Witmarsum. We hebben in de afgelopen 30 jaar menig huis gebouwd en verbouwd in ons dorp. Maar niet alleen in Witmarsum, Hofstra Bouw is actief in de hele provincie en soms daarbuiten. Hofstra Bouw is een all round aanneembedrijf. We zijn de laatste tijd zeer actief geweest met het renoveren van daken, vanwege de najaarsstorm.  We hebben menig huis voorzien van een aanbouw of van een extra verdieping op de garage. We werken daarbij graag met nieuwe materialen om het huis een mooi eigen gezicht te geven.
Een deel van ons werk is ‘onzichtbaar’ omdat het binnenshuis wordt uitgevoerd. Met grote regelmaat krijgen we het verzoek binnen een verbouwing te doen of een badkamer te renoveren of een complete bovenverdieping opnieuw op te bouwen en binnenshuis af te werken.

Moderniseren
Onlangs hebben we de gevel van een aantal woningen mogen moderniseren. U hoeft uw huidige woning niet te verkopen voor een eigentijdse uitstraling. De woning van de familie Reijenga aan de Van Aylvaweg hebben we aan één kant voorzien van een eigentijdse gevel. We hebben er in overleg voor gekozen om een gedeelte van de gevel van hout te voorzien en een gedeelte te schilderen. En meteen ziet de woning er anders, moderner uit. Iets minder in het oog springend is dat gedaan bij de woning van de familie Zijlstra aan het Kaatsplein. Daar hebben we de gevel achter huis met hout bekleed en meteen krijgt het huis een andere uitstraling.
Moderniseren van uw woning biedt meteen de mogelijkheid isolatie aan te brengen en zo het gebruik van energie sterk te verminderen. Dat kan natuurlijk ook door zonnepanelen te plaatsen en ook daarvoor kunt u bij Hofstra Bouw terecht.

Langer in je eigen huis wonen
Hofstra Bouw is inmiddels gespecialiseerd in het aanpassen van woningen met als doel dat u er langer in kunt blijven wonen. Veel ouderen moeten langer in hun woning wonen, terwijl ze daar niet op hadden gerekend en terwijl hun woning daar eigenlijk niet helemaal geschikt voor is. Bij Hofstra Bouw kunnen we u van A-Z begeleiden bij deze aanpassingen.

3D-ontwerp
Vooraf het resultaat van uw verbouwing zien? Dat kan nu bij Hofstra Bouw! Met een 3D-ontwerp ziet u precies wat het eindresultaat gaat worden van uw verbouwing, modernisering van uw woning of uw nieuw te bouwen huis. Kom eens bij ons langs om u te laten inspireren.

We hebben u een klein inkijkje gegeven in ons bedrijf. De deur staat altijd open en u bent van harte welkom op ons bedrijf aan de van camminghawg 36. Kom gewoon eens langs, de koffie staat klaar.

Sybren en Mark Hofstra
Namens het team van Hofstra Bouw